wonen

U koopt of verkoopt een woning en/of u sluit een hypotheek af?

Woning Kopen

Als u een woning gaat kopen moet u aan veel denken en regelen. Doe hier de test voor online advies of bekijk onze brochure. Kopers kunnen bij HJ Notariaat een gratis kopersgesprek krijgen. Wij nemen dan alle aspecten met u door, van financiering tot overdracht, en de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. Maak gerust met ons een afspraak of belt u ons!

Woning Verkopen

Als u een woning gaat kopen moet u aan veel denken en regelen. Verkopers kunnen bij HJ Notariaat een gratis kopersgesprek krijgen. Wij nemen dan alle aspecten met u door, van financiering tot overdracht, en de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. Maak gerust met ons een afspraak of belt u ons!

Hypotheek afsluiten

Financiert u uw huis met een hypothecaire geldlening of sluit u uw hypotheek over? Wij regelen graag de over-/afsluiting van de lening voor u. Vakkundig, snel en tegen een concurrerend tarief. Ook denken wij met u mee over de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. Wilt u hierover een persoonlijk gesprek? Dat is altijd mogelijk, en kosteloos. Maak gerust met ons een afspraak of belt u ons!

Hulp of advies nodig?

Onze experts staan klaar om u te voorzien van passend en persoonlijk advies.