over ons

Notariaat met aandacht voor detail

HJ notariaat bestaat uit 2 vestigingen: Castricum en Tuitjenhorn. Het kantoor in Castricum is in 2018 voortgezet door mw. mr. C.S.J. Jankipersad als opvolger van notaris mr. S.M. Feikema, tezamen met dhr. mr. J.R. Heldring, onder de naam HJ Notariaat. Notaris mr. A.B.M.S. Wijnbeld is per april 2021 gaan samenwerken met HJ Notariaat, en gevestigd in Tuitjenhorn. De kantoren bieden samen een fullservice notariële dienstverlening aan.

onze mensen

Een gedreven team van experts

Bij HJ Notariaat werken, verspreid over 2 vestigingen (Castricum en Tuitjenhorn) 3 notarissen, 1 toegevoegd-notaris, 1 kandidaat-notaris en 12 notarieel medewerkers, die ieder dag voor u klaar staan!
Notaris

mr. J.R. Heldring

In oktober 2018 is Jakob benoemd tot notaris, en is hij een nieuw protocol gestart in de gemeente Castricum. Jakob heeft aan de Rijks Universiteit Groningen notarieel recht gestudeerd, en is zo’n 20 jaar werkzaam in het notariaat. Met name de afwikkeling van erfenissen en het erfrecht- en personen- en familierecht is zijn specialisatie.

Notaris

mw. mr. C.S. Jankipersad

Sandhia is in oktober 2018 benoemd tot notaris, als opvolger van het protocol van mr. Sijbrand Feikema. Sandhia heeft notarieel recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is zo’n 20 jaar werkzaam in het notariaat. Met name heeft zij zich bekwaamd als estate planner en specialist in het particuliere vastgoed.

Notaris

mw. mr. M.W.E.C. van Roijen

Marijn is sinds 1999 werkzaam in het Notariaat en werkt al sinds 2007 met erg veel plezier in Castricum. Marijn is gespecialiseerd in personen & familierecht en onroerend goed en weet complexe problemen begrijpelijk te maken. Marijn is een echte bruggenbouwer, streeft er altijd naar om partijen tot elkaar te brengen en realiseert zich maar al te goed dat specifieke wensen om maatwerk vragen. Marijn is in november 2022 benoemd tot notaris in de gemeente Schagen, als opvolger van het protocol van mr. A.B.M.S. Wijnbeld.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wij helpen u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Bijvoorbeeld over de koop of verkoop van uw huis, het opstellen van een samenlevingscontract of testament, het afwikkelen van een erfenis of zaken rond uw onderneming. Wij geven juridisch advies en letten op de belangen van alle betrokkenen. Wij zijn deskundig, onafhankelijk en onpartijdig. Afspraken leggen wij voor u vast in een notariële akte. Zo is voor iedereen altijd duidelijk wat de afspraken zijn. Als er later twijfel ontstaat, dan geeft de notariële akte helderheid. De notariële akte wordt eeuwig bewaard.

Wat zijn de kosten voor een consult?

Een oriënterend gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen, en kunnen wij voor u beoordelen waarmee en hoe wij u kunnen helpen, en wat de kosten hiervan zijn.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan direct contact op

Een fullservice notariaat in Castricum en Tuitjenhorn sinds 1913

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
contact opnemen