over ons

Notariaat met aandacht voor detail

HJ notariaat bestaat uit 2 vestigingen: Castricum en Tuitjenhorn. Het kantoor in Castricum is in 2018 voortgezet door mw. mr. C.S.J. Jankipersad als opvolger van notaris mr. S.M. Feikema, tezamen met dhr. mr. J.R. Heldring, onder de naam HJ Notariaat. Notaris mr. A.B.M.S. Wijnbeld is per april 2021 gaan samenwerken met HJ Notariaat, en gevestigd in Tuitjenhorn. De kantoren bieden samen een fullservice notariële dienstverlening aan en bestaat uit 26 medewerkers.

onze mensen

Een gedreven team van experts

Notaris

mr. J.R. Heldring

In Oktober 2018 is Jakob benoemd tot notaris, en is hij een nieuw protocol gestart in de gemeente Castricum. Jakob heeft aan de Rijks Universiteit Groningen notarieel recht gestudeerd, en is zo’n 20 jaar werkzaam in het notariaat. Met name de afwikkeling van erfenissen en het erfrecht- en personen- en familierecht is zijn specialisatie.

Notaris

mw. mr. C.S. Jankipersad

Sandhia is in oktober 2018 benoemd tot notaris, als opvolger van het protocol van mr. Sijbrand Feikema. Sandhia heeft notarieel recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is zo’n 20 jaar werkzaam in het notariaat. Met name heeft zij zich bekwaamd als estate planner en specialist in het particuliere vastgoed.

Toegevoegd notaris

mw. mr. M.W.E.C. Vos - van Roijen

Marijn is sinds 1999 werkzaam in het Notariaat en werkt al sinds 2007 met erg veel plezier in Castricum. Marijn is gespecialiseerd in personen &familierecht en onroerend goed en weet complexe problemen begrijpelijk te maken. Marijn is een echte bruggenbouwer, streeft er altijd naar om partijen tot elkaar te brengen en realiseert zich maar al te goed dat specifieke wensen om maatwerk vragen.

Kandidaat-notaris

mw. mr. F.T.M. Jagga

Na haar studie notarieel recht aan de Rijks Universiteit Groningen, heeft Fauzia sinds 1998 op meerdere notariskantoren gewerkt en zich daarbij ontwikkeld in verschillende rechtsgebieden binnen het notariaat. In 2018 heeft Fauzia al kennis gemaakt met ons kantoor en na een korte uitstap is zij sinds 2020 weer terug in Castricum, waar zij waarneemt voor de notarissen en werkzaam is in de ondernemings-, familie- en onroerend goedpraktijk.

Kandidaat-notaris

mw. mr. N.E.M. Hofstee Holtrop

Nienke heeft notarieel recht aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd en is zo’n 10 jaar met veel plezier werkzaam in het notariaat. Sinds 2020 heeft zij zich verbonden aan HJ Notariaat. Nienke is gespecialiseerd in erfrecht- en personen- en familierecht. Ook treedt Nienke op als waarnemend notaris.

Kandidaat-notaris

Britney Sahertian-Bijdemast

Britney heeft notarieel recht aan de Universiteit Leiden gestudeerd en is sinds 2010 werkzaam in het notariaat. Sinds 2022 is zij werkzaam bij HJ Notariaat. Britney heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en treedt daarnaast op als waarnemend notaris.

Jurist

Marieke de Haas

mw. mr. M.A. (Marieke) de Haas is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de richting strafrecht. Sinds 2016 jaar is zij werkzaam in het notariaat. In 2019 is zij het team komen versterken als notarieel jurist op de afdeling onroerend goed. In september start Marieke aan de Grotius Academie met de opleiding Onroerend Goedrecht.

JURIST/REGISTER NOTARISKLERK

Kim Kool-Langerak

Mevrouw K. (Kim) Kool-Langerak LL.B. is al sinds 2003 in het notariaat werkzaam en heeft in 2014 haar diploma HBO-Rechten behaald. Na tweemaal een uitstap te hebben gemaakt buiten het notariaat, is nu toch wel duidelijk dat haar hart binnen dit vakgebied ligt. Kim is HBO-jurist/Register Notarisklerk en is sinds april 2020 werkzaam bij HJ Notariaat op de afdeling onroerend goed. Ze houdt zich, naast juridisch inhoudelijk werk, tevens bezig met het modellenbeheer en de kwaliteit binnen de OG-afdeling.

notarisklerk

Nathalie Brakenhoff-Weijers

Nathalie Brakenhoff-Weijers is sinds 1993 begonnen bij notaris Kuiper als notarieel medewerkster. Destijds heeft zij in de avonduren de opleiding tot notarisklerk succesvol afgerond. Sindsdien is zij werkzaam op de onroerend goed afdeling als notarisklerk.

Notarisklerk

Nienke Evertze-Zonneveld

Nienke Evertze-Zonneveld is na haar HBO-opleiding Management Economie en Recht, specialisatie onroerend goed, via een klein zijstapje in de makelaardij in het Notariaat terecht gekomen. Sinds 2005 is zij werkzaam in het notariaat als notarisklerk, eerst op de afdeling onroerend goed en sinds 7 jaar op de afdeling familierecht waar zij zich heeft gespecialiseerd in het afwikkelen van nalatenschappen. Tevens lid van Novex Executeur.

Notarisklerk

Marieke van den Bosch-Lute

Marieke van den Bosch-Lute is sinds 2000 werkzaam in het notariaat en heeft eerst een opleiding gedaan van de opleiding medewerkers in het notariaat, notarieel secretaresse, waarna zij een opleiding als notarisklerk heeft afgerond. Zij werkt met veel plezier op de afdeling familierecht, tot haar taken behoren o.a. het opmaken van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, schenkingen en volmachten.

Notarisklerk

Mireille Huis

Mireille is sinds 1993 werkzaam in het notariaat en heeft bij meerdere kantoren ervaring opgedaan en heeft zich kunnen ontwikkelen op diverse rechtsgebieden, waaronder het onroerend goed, de familiepraktijk en de boedelafwikkeling. Zij heeft in 2000 de opleiding tot notarisklerk afgerond. De laatste jaren is zij bij ons werkzaam en is de boedelafwikkeling haar werkgebied.

Notarieel medewerkster

Barbara Servaas

Na 23 jaar in het toerisme te hebben gewerkt is Barbara Servaas sinds juli 2019 werkzaam bij H.J. Notariaat. Hier ondersteunt zij de afdeling onroerend goed. Bovendien draagt zij zorg voor de boekhouding.

Notarieel Medewerkster

Lucy Brons-Boers

Lucy Brons-Boers is vanaf 1991 werkzaam in het notariaat. Zij is via haar baan bij het kadaster in het notariaat terecht gekomen. Sinds een aantal jaren is zij werkzaam op de afdeling onroerend goed en behandelt zij de “losse” hypotheken. Dat wil zeggen het oversluiten van de lopende hypotheek of het vestigen van een vervolghypotheek.

Notarieel medewerkster

Natasja Dickhaut-Doodeman

Natasja Dickhaut-Doodeman is in 2007 begonnen bij notariskantoor Feikema als receptioniste. Momenteel werkt zij met veel plezier op de afdeling familierecht waar zij zich vooral bezighoudt met het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Receptioniste

Mortisia Kromosemito

Mortisia Kromosemito is hoogstwaarschijnlijk uw eerste aanspreekpunt! Zij zal er voor zorgen dat u wordt doorverbonden met de juiste behandelaar. Daarnaast houdt zij zich bezig met administratieve taken van ons kantoor.

Receptioniste

Yvonne Kieft

Yvonne Kieft is sinds april 2019 werkzaam op ons kantoor. Yvonne is het eerste aanspreekpunt voor cliënten en zij beheert het protocol van de notaris.

OFFICE MANAGER

Amy Beentjes

Amy Beentjes heeft toerisme gestudeerd en heeft daarna tevens de Hoge Hotelschool (BBA) in Leeuwarden voltooid. In de jaren erna heeft zij in hotels gewerkt en marketing functies gehad. Met veel plezier zet zij zich nu in voor het notariaat op het gebied van marketing, sales, public relations en het reilen en zeilen op kantoor.

Receptioniste

Rachelle Reijsoo

Rachelle Reijsoo heeft besloten om na haar hbo studie Commerciële Economie verder te gaan in het recht. Zij is sinds september 2020 begonnen aan de master Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit. Bij HJ Notariaat is zij werkzaam bij de receptie en ondersteunt zij de afdeling familierecht.

Receptioniste

Bonnie Gozeling

Bonnie Gozeling zit in haar laatste jaar van de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij is na haar stage bij HJ Notariaat blijven werken bij de receptie en ondersteund ook bij het afwikkelen van de nalatenschappen.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wij helpen u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Bijvoorbeeld over de koop of verkoop van uw huis, het opstellen van een samenlevingscontract of testament, het afwikkelen van een erfenis of zaken rond uw onderneming. Wij geven juridisch advies en letten op de belangen van alle betrokkenen. Wij zijn deskundig, onafhankelijk en onpartijdig. Afspraken leggen wij voor u vast in een notariële akte. Zo is voor iedereen altijd duidelijk wat de afspraken zijn. Als er later twijfel ontstaat, dan geeft de notariële akte helderheid. De notariële akte wordt eeuwig bewaard.

Wat zijn de kosten voor een consult?

Een oriënterend gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen, en kunnen wij voor u beoordelen waarmee en hoe wij u kunnen helpen, en wat de kosten hiervan zijn.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan direct contact op

Een fullservice notariaat in Castricum en Tuitjenhorn sinds 1913

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
contact opnemen