over ons

Notariaat met aandacht voor detail

De geschiedenis van HJ Notariaat gaat terug tot 105 jaar geleden, toen in 1913 notaris J.E. Heenk zich vestigde in Castricum. Het kantoor is in de loop van de decennia door verschillende notarissen voortgezet, en uitgegroeid tot een fullservice kantoor met 19 medewerkers.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wij helpen u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Bijvoorbeeld over de koop of verkoop van uw huis, het opstellen van een samenlevingscontract of testament, het afwikkelen van een erfenis of zaken rond uw onderneming. Wij geven juridisch advies en letten op de belangen van alle betrokkenen. Wij zijn deskundig, onafhankelijk en onpartijdig. Afspraken leggen wij voor u vast in een notariële akte. Zo is voor iedereen altijd duidelijk wat de afspraken zijn. Als er later twijfel ontstaat, dan geeft de notariële akte helderheid. De notariële akte wordt eeuwig bewaard.

Wat zijn de kosten voor een consult?

Een oriënterend gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen, en kunnen wij voor u beoordelen waarmee en hoe wij u kunnen helpen, en wat de kosten hiervan zijn.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan direct contact op

Een fullserivice notariaat in Castricum sinds 1913

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
contact opnemen