over ons

Notariaat met aandacht voor detail

De geschiedenis van HJ Notariaat gaat terug tot 105 jaar geleden, toen in 1913 notaris J.E. Heenk zich vestigde in Castricum. Het kantoor is in de loop van de decennia door verschillende notarissen voortgezet, en uitgegroeid tot een fullservice kantoor met 19 medewerkers.

onze mensen

Een gedreven team van experts

Notaris

Jakob Heldring

In Oktober 2018 is Jakob benoemd tot notaris, en is hij een nieuw protocol gestart in de gemeente Castricum. Jakob heeft aan de Rijks Universiteit Groningen notarieel recht gestudeerd, en is zo’n 20 jaar werkzaam in het notariaat. Met name de afwikkeling van erfenissen en het erfrecht- en personen- en familierecht is zijn specialisatie.

Notaris

Sandhia Jankipersad

Sandhia is in oktober 2018 benoemd tot notaris, als opvolger van het protocol van mr. Sijbrand Feikema. Sandhia heeft notarieel recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is zo’n 20 jaar werkzaam in het notariaat. Met name heeft zij zich bekwaamd als estate planner en specialist in het particuliere vastgoed.

Senior kandidaat-notaris

Marijn Vos - van Roijen

Marijn is sinds 1999 werkzaam in het Notariaat en werkt al sinds 2007 met erg veel plezier in Castricum. Marijn is gespecialiseerd in personen &familierecht en onroerend goed en weet complexe problemen begrijpelijk te maken. Marijn is een echte bruggenbouwer, streeft er altijd naar om partijen tot elkaar te brengen en realiseert zich maar al te goed dat specifieke wensen om maatwerk vragen.

Oud-notaris / adviseur

Sijbrand Feikema

Jurist

Marieke de Haas

mw. mr. M.A. (Marieke) de Haas is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de richting strafrecht. Sinds 2016 jaar is zij werkzaam in het notariaat. In 2019 is zij het team komen versterken als notarieel jurist op de afdeling onroerend goed. In september start Marieke aan de Grotius Academie met de opleiding Onroerend Goedrecht.

notarisklerk

Nathalie Brakenhoff-Weijers

Nathalie Brakenhoff-Weijers is sinds 1993 begonnen bij notaris Kuiper als notarieel medewerkster. Destijds heeft zij in de avonduren de opleiding tot notarisklerk succesvol afgerond. Sindsdien is zij werkzaam op de onroerend goed afdeling als notarisklerk.

Notarisklerk

Nienke Evertze-Zonneveld

Nienke Evertze-Zonneveld is na haar HBO-opleiding Management Economie en Recht, specialisatie onroerend goed, via een klein zijstapje in de makelaardij in het Notariaat terecht gekomen. Sinds 2005 is zij werkzaam in het notariaat als notarisklerk, eerst op de afdeling onroerend goed en sinds 7 jaar op de afdeling familierecht.

Notarieel medewerkster

Marieke van den Bosch-Lute

Marieke van den Bosch-Lute is sinds 2000 werkzaam in het notariaat en heeft eerst een opleiding gedaan van de opleiding medewerkers in het notariaat, notarieel secretaresse, waarna zij een opleiding als notarisklerk heeft afgerond. Zij werkt met veel plezier op de afdeling familierecht, tot haar taken behoren o.a. het opmaken van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, schenkingen en volmachten.

Notarieel medewerkster

Natasja Dickhaut-Doodeman

Natasja Dickhaut-Doodeman is in 2007 begonnen bij notariskantoor Feikema als receptioniste. Momenteel werkt zij met veel plezier op de afdeling familierecht waar zij zich vooral bezighoudt met het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Notarieel medewerkster

Nataschja Plug

Nataschja Plug is al een aantal jaren werkzaam geweest op verschillende notariskantoor voordat zij in april 2018 ons team kwam versterken. Zij is in het bijzonder verantwoordelijk voor de verdeling van registergoederen na (echt)scheiding of uit een nalatenschap en alles wat hier verder bij komt kijken. Zij zal uw dossier met de grootst mogelijke zorg behandelen! Daarnaast is zij bezig met het behalen van de bachelor rechtsgeleerdheid om haar juridische kennis verder te ontwikkelen.

Notarieel Medewerkster

Lucy Brons-Boers

Lucy Brons-Boers is vanaf 1991 werkzaam in het notariaat. Zij is via haar baan bij het kadaster in het notariaat terecht gekomen. Sinds een aantal jaren is zij werkzaam op de afdeling onroerend goed en behandelt zij de “losse” hypotheken. Dat wil zeggen het oversluiten van de lopende hypotheek of het vestigen van een vervolghypotheek.

Notarieel medewerkster

Manuela de Bruin

Manuëla de Bruin is sinds 2017 werkzaam in het notariaat en heeft de opleiding tot notarisklerk in 2018 afgerond. Vanaf januari 2020 is zij werkzaam bij ons kantoor op de afdeling familierecht. Tevens kunt u bij haar terecht voor een passende offerte voor onze dienstverlening!

Receptioniste

Mortisia Kromosemito

Mortisia Kromosemito is hoogstwaarschijnlijk uw eerste aanspreekpunt! Zij zal er voor zorgen dat u wordt doorverbonden met de juiste behandelaar. Daarnaast houdt zij zich bezig met administratieve taken van ons kantoor.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wij helpen u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Bijvoorbeeld over de koop of verkoop van uw huis, het opstellen van een samenlevingscontract of testament, het afwikkelen van een erfenis of zaken rond uw onderneming. Wij geven juridisch advies en letten op de belangen van alle betrokkenen. Wij zijn deskundig, onafhankelijk en onpartijdig. Afspraken leggen wij voor u vast in een notariële akte. Zo is voor iedereen altijd duidelijk wat de afspraken zijn. Als er later twijfel ontstaat, dan geeft de notariële akte helderheid. De notariële akte wordt eeuwig bewaard.

Wat zijn de kosten voor een consult?

Een oriënterend gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen, en kunnen wij voor u beoordelen waarmee en hoe wij u kunnen helpen, en wat de kosten hiervan zijn.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan direct contact op

Een fullserivice notariaat in Castricum sinds 1913

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
contact opnemen