Onroerend Goed

Wilt u een hypotheek afsluiten of oversluiten?

Bent u in gesprek met uw hypotheek adviseur of bank over uw huidige hypotheek? Of gaat u een woning aankopen of verkopen? Als u uw hypotheek gaat oversluiten of een woning gaat aankopen heeft u ook een notaris nodig voor bijvoorbeeld een levering- en hypotheekakte. HJ Notariaat staat u hier graag in bij.

Levering- en Hypotheekakte

Koopt u een huis, gaat u verbouwen of wilt u de hypotheek oversluiten? Dan laat u de afspraken hierover vastleggen in een hypotheekakte. In bepaalde gevallen is het daarnaast nodig om een leveringsakte op te stellen. HJ Notariaat kan u voorzien van vakkundig advies. U kunt hieronder een afspraak met ons inplannen!

afspraak inplannnen

Hypotheek afsluiten of oversluiten

Financiert u uw huis met een hypothecaire geldlening of sluit u uw hypotheek over? Wij regelen graag de over-/afsluiting van de lening voor u. Vakkundig, snel en tegen een concurrerend tarief. Ook denken wij met u mee over de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. Wilt u hierover een persoonlijk gesprek? Dat is altijd mogelijk, en kosteloos. Maak gerust met ons een afspraak of belt u ons!

afspraak inplannnen

Hulp of advies nodig?

Onze experts staan klaar om u te voorzien van passend en persoonlijk advies.