Onroerend Goed

U wilt een woning kopen?

Heeft u uw droomhuis gevonden? Of wilt u investeren in vastgoed? Het aankopen van een woning is een grote financiële beslissing in uw leven. Een beslissing die de meeste mensen slechts enkele keren in hun leven nemen. HJ Notariaat staat u graag bij met vakkundig advies.

Aankoop van een woning

Als u een woning gaat kopen moet u aan veel denken en veel regelen. Het belangrijkste aspect bij het kopen van een huis is het koopcontract. Het koopcontract is een juridisch document bevat afspraken die u met de verkoper heeft gemaakt. Van wie u het huis koopt, voor welk bedrag u het huis heeft aangekocht en per wanneer het huis overgedragen moet worden. Daarnaast bevat het koopcontract ook aspecten als; in welke staat verkeert de woning maar ook ontbindende voorwaarden.

Koopovereenkomst bij de notaris

De koopovereenkomst vormt de basis voor de overdracht van de woning. Als u iets vergeet op te stellen in het contract, dan kan dit grote gevolgen hebben. Daarom kunt u het koopcontract het beste op laten stellen door de notaris. Zo weet u zeker dat u niks mist. Kopers kunnen bij HJ Notariaat een gratis kopersgesprek krijgen. Wij nemen dan alle aspecten met u door, van financiering tot overdracht, en de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. Maak gerust met ons een afspraak of download de brochure hieronder!

Hulp of advies nodig?

Onze experts staan klaar om u te voorzien van passend en persoonlijk advies.